عنوان خبر :  به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ دومین نشست هیأت اندیشه‌ورز ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی استان گلستان برگزار شد‌

دومین نشست هیأت اندیشه‌ورز ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی استان گلستان، شنبه، نوزدهم اسفندماه، با حضور دکتر شتایی، رئیس دانشگاه معین استان گلستان و حضور وبیناری دکتر سلیمی، معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های و مراکز آموزش عالی استان در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست با بیان اینکه هدف از نشست بررسی نقشه جامع علمی کشور است گفت: نقشه جامع علمی کشور نیازمند بروزرسانی بوده و بر اساس تکلیف شورای عالی انقلاب فرهنگی، نیاز است تا جامعه نخبگانی هر استان در این خصوص مشارکت داشته باشند.

دکتر شتایی افزود: این مشارکت در قالب هیأت اندیشه‌ورز استانی انجام خواهد شد تا ضمن بروزرسانی نقشه جامع علمی کشور، برش استانی آن تهیه گردد.

وی با بیان ضرورت آشنایی جامعه دانشگاهی و نخبگانی با نقشه جامع علمی کشور، بر برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تبیینی در این راستا تأکید کرد.

رئیس دانشگاه معین استان گلستان تصریح کرد: با توجه به تدوین اسناد ۳۱گانه بخشی و چشم انداز توسعه استان گلستان می‌توان با پیوند آن در برش استانی سند جامع علمی کشور، در زمینه پیشرفت پایدار استان اقدام کرد.

معاون آموزشی و پژوهشی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز با بیان اینکه شورای انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه حکمرانی فرهنگ و دانش کشور تلقی می‌شود بر نقش و اهمیت دانشگاه در جامعه تأکید کرد.

دکتر سلیمی با اشاره به اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون است بیان داشت: تسهیل‌گری در حکمرانی یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور باید در ارائه مدل جدیدی از حکمرانی در حوزه علم و فناوری اقدام کنند و تشکیل هیأت‌های اندیشه‌ورز استانی در این راستا بوده است.

معاون ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان محورهای اصلی نقشه جامع علمی کشور، گفتمان‌سازی در این حوزه را ضروری دانست.

گفتنی است در پایان احکام اعضای هیأت اندیشه ورز استانی که توسط دکتر رجبعلی برزویی، دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شده بود اهدا شد.

بر این اساس دکتر شتایی، ‌رئیس دانشگاه مادر مرکز استان به عنوان رئیس هیأت، دکتر سعید گل‌فیروزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان به عنوان نائب رئیس، دکتر موسی حسام، معاون پژوهشی دانشگاه مادر مرکز استان به عنوان دبیر هیأت و دکتر ابراهیم شهبازی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر سید علی طاهری، رئیس دانشگاه آزاد استان، دکتر سعیده شمسی، رئیس دانشگاه جامع پیام نور استان، دکتر علیرضا خواجه‌ شاهکویی، رئیس دانشگاه گلستان، دکتر حجت الله جعفریان، رئیس دانشگاه گنبد، دکتر منصور غفاری، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، دکتر حسن خان احمدی رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان گلستان، دکتر حامد پاک‌نژاد، رئیس پارک علم و فناوری استان، دکتر عماد آیدانی، رئیس بنیاد نخبگان و حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان اعضای حقوقی و مهندس حسین معیری، مدیرعامل شرکت دانش بنیان هوشمند کهربای پارس، دکتر یحیی مقصودلو، دکتر نرگس بیگم میربهبهانی، دکتر محمد فرخزاد و دکتر ابراهیم پورعلمداری از نخبگان دانشگاه‌های استان گلستان به عنوان اعضای حقیقی این هیأت اندیشه‌ورز معرفی و احکام خود را دریافت نمودند.

در ادامه این نشست حکم مهندس محمدزمان نکاحی بعنوان «بازرس موضوع تبصره ۱ ماده (۹۱) قانون مدیریت خدمات کشوری در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی استان گلستان در حضور روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان توسط دکتر شتایی، رئیس دانشگاه معین استان گلستان به ایشان اعطا شد.

تاریخ ارسال خبر :   20 اسفند 1402 - 18:08    |     تعداد بازدید :   171
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان-هیأت اندیشه‌ورز- ستاد علم و فناوری- شورای عالی انقلاب فرهنگی